Reservedele


DS Reservedele - Virum Auto A/S

Virumgårdsvej 6, 2860 Virum, Tlf: 4585 8866Fordele ved originalt tilbehør og reservedele fra DS

Ved reparation af din bil anvendes kun originale reservedele samt godkendte og testede materialer og produkter, så vi kan være sikre på, at de høje standarder og krav efterleves, og bilen sikres den længste levetid og optimale køreegenskaber


Når du vælger tilbehør fra DS, er du sikret det bedste til din bil. Vores tilbehør er - allerede fra bilens designfase - udviklet specielt til hver enkelt model i det brede program. Det er kvalitetstilbehør, der lever op til sikkerhedskravene. Tilbehøret fra DS er driftsikkert, testet og godkendt af DS fabrikkerne for at give dig størst mulig tryghed. Og sikkerhed for garantien.


Med originalt tilbehør fra DS kan du give din bil præcis den personlighed og stil, du ønsker. Udvalget er bredt og fleksibiliteten stor. Om du er til det sporty look med brede alufælge og sænket undervogn eller du ønsker at gøre din DS endnu mere børnekomfortabel med f.eks. barnestole og styling udstyr.


Vi ønsker glade og trygge DS kunder, og derfor er originale DS reservedele og tilbehør omfattet af 2 års fabriksgaranti. Fabriksgarantien dækker eventuelle fabrikationsfejl og gælder hos alle autoriserede DS værksteder. Hvis du skulle få brug for denne garanti, så medbring din købsfaktura som er dit garantibevis.
Personale i reservedele:

Jan Andersen

Jan Andersen

Reservedelschef

Tlf: 4595 0808

Skriv e-mail til JanRené Vilhelmsen

René Vilhelmsen

Reservedele

Tlf: 4595 0810

Skriv e-mail til Rene 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020