DS7 Crossback


DS 7 Crossback

- et velkendt koncept i nyt design


DS7 Crossback, den nye SUV fra DS, var uden tvivl showets stjerne på DS-standen til dette års biludstilling i Genève. På standen fornemmede man tydeligt den raffinerede og stilsikre franske historie, der kom til udtryk med lækre og nøje udvalgte materialer i mørke, eksklusive nuancer.


DS-mærket fik sin genfødsel for 2 år siden netop på biludstillingen i Geneve, hvorfor DS har valgt at bruge netop denne udstilling til at vise de store skridt, der er sket med mærket på de år


“Vi lancerede DS-mærket for 2 år siden på Geneva International Motor Show. I år valgte vi denne specielle event til verdenspremieren på den nye DS 7 Crossback, vores SUV, og den første i anden række af vores DS-modeller. Med sit raffinerede design og avancerede, innovative systemer, der sikrer høj sikkerhed, ”peace of mind” og lækker komfort forener bilen fransk design i luksus-segmentet med fremtidens teknologi i et avantgarde køretøj” udtalte Yves Bonnefont, der er CEO for DS mærket, i forbindelse med udstillingen i Geneve.


På sin første offentlige optræden var DS 7 Crossback indhyllet i Byzantin guldmaling for at forædle den muskuløse og sensuelle styling, samt give de besøgende et godt billede af denne skønheds store personlighed og karismatiske design.


Den nye DS 7 Crossbacks lygte-signatur giver øjeblikkelig genkendelighed og gør bilen til sin helt egen – dag og nat, foran og bagtil. Med lygter, der ligner facetterede juveler, udsender bilens aktive LED Vision-forlygter et eksklusivt lilla lys, når DS 7 Crossback låses op, før lygterne gradvis drejer 180°. Denne nærmest hypnotiske, visuelle effekt vidner om mærkets stil og originalitet.


DS 7 Crossback kommer med en bred vifte af motorer, herunder tre benzin- og to BlueHDi dieselmotorer, alle med generøse kræfter, drejningsmoment og effektivitet for ekstra fornøjelse og dynamisk køreglæde. Bilen præsenteres ligeledes med en ny generation ottetrins- automatgearkasse, EAT8, i 2019-lanceringen af E-Tense, den kommende plug-in hybrid fra DS.


DS står også for kompromisløs komfort og exceptionelle køreoplevelser ved rattet. Ud over indtrækkets komfort, valget af ædle materialer, sædernes massagefunktion og motortyperne repræsenterer DS-Mærket en vision om bildynamik, der stræber efter en rolig og stimulerende optræden. Motortyperne, der svarer perfekt til DS-modellernes dynamiske temperament, sørger for høj ydeevne uden at gå på kompromis med miljøet, eftersom Mærkets motorer opfylder Euro 6-normen.


For en meget moderne køreoplevelse er der også fokus på teknologi inde i kabinen med hele to 12-tommer skærme: Den første til styring af navigation samt hele multimedia-systemet. Den anden er en personaliseret skærm, dedikeret til det digitale instrumentpanel.

Til DS 7 CROSSBACK har DS – sammen med franske FOCAL®, den førende i professionel akustik og hi-fi – valgt et eksklusivt system, bestående af 14 højttalere med nøje udvalgte placeringer rundt omkring i kabinen for størst mulig lydoplevelse og til glæde for såvel føreren som passagerer.DS Connected Pilot: Den selvkørende bil er nær. Nu kan du delvist uddelegere kontroll af DS 7 CROSSBACK til DS Connected Pilot. ACC Stop & Go (Adaptive Cruise Control) hjælper dig med at opretholde en sikker afstand til alle forankørerende biler. DS 7 CROSSBACK forbliver sikkert midt i sin bane takket være LPA (Lane Position Assist også kaldet vejstribealarm). Du genoptager kontrollen, når du ønsker.


DS Driver attention. Vores ingeniører har udviklet et system der opdager, hvis din opmærksomhed ikke er som den burde. Ved de første tegn på træthed eller distraktion lyder DS DRIVER ATTENTION  og giver dig en advarsel som blinker op på skærmen. Både om dagen og om natten.

 

 

DS Active Scan Suspension: Det 21. århundredes store innovation. DS udviklede oprindeligt den hydropneumatiske suspension i 1950'erne. Inspireret af dette udviklede vores ingeniører siden DS Active Scan Suspension. Denne opfindelse benytter et kamera. til at opdage huller eller ujævnheder i vejbanen foran. Suspensionen justeres øjeblikkeligt for at opnå maksimal komfort.


DS ACTIVE LED VISION lygterne kunne, for første gang, opleves på vores konceptbil E-TENSE, og er iøjnefaldende og funktionelle. Den har en hoved LED projektor og tre svingende LED moduler. For optimal synlighed svinger disse vandret og lodret afhængigt af rattets vinkel, vejhastighed og vejrforhold

DS7 Crossback Galleri:For at se billedet i fuld størrelse, klik på det.

 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020