DS4 E-Tense

DS4 E-Tenze

KARISMATISK

Et nyt design

DS 4 udfordrer og forfører med sine imponerende proportioner og sit karismatiske og kraftfulde look. Højteknologi er en integreret del af den intuitive og brugervenlige kabine og er med til at skabe et strømlinet design med rene linjer.

Den atletiske og aerodynamisk profil med flydende linjer og brede hjul er kendetegnene for det nye designkoncept, der forener SUV’en med den kompakte hatchback. Utallige designfeatures kombineret med de skulpturelle baglygter, som er perfekt integreret i karrosseriet gør den nye DS 4 iøjnefaldende og unik.


Den nye generation af DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look, og er forsynet med DS 4 Matrix Beam og Dynamic Bending Light (automatisk oplysning af sving). Lysstrålerne aflæser omgivelserne og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge), så det er muligt at køre med langt lys uden at blænde sine medtrafikanter.

Det unikke design, som kan beskrives som en fusion mellem den rå SUV og den kompakte hatchback, er et interessant koncept på grund af de mange måder, det kan styles. DS 4 fås bl.a. i den sporty version  Performance Line og CROSS-versionen, som er oplagt til dig, der har en aktiv fritid.


De udvendige flydende og aerodynamiske linjer går igen indvendigt. Bl.a. i det imponerende instrumentbord med de elegante E-TOGGLE genvejstangenter, de stiliserede kontakter og de diskrete DS AIR-luftspjæld.
Til det eksklusive indtræk har DS-designerne udvalgt eksklusive materialer såsom kulfiber og mørkt asketræ – og sæderne, som fås i læder eller Nappa, er alle dekoreret med urlænke-mønster, som er DS’ ikoniske signatur.


Oplev den nye DS 4 med augmented technology; en eksklusiv blanding af de nyeste teknologier og virtual reality. Højere effektivitet, flere online-systemer og innovation sikrer intense køreoplevelser og øget sikkerhed.