Salgsafdeling


DS Salgsafdeling - Virum Auto A/S

- DS et velkendt koncept i nyt design


Den 30. juni 2018 åbnede Virum Auto A/S den første 'DS Store' i Danmark, efter at DS blev et selvstændigt bilmærke indenfor PSA. I dag er vi over 30 dygtige medarbejdere i Virum Auto A/S, der sikrer, at hver eneste DS, der kommer gennem vores hænder, får den bedst tænkelige pleje.


I vores salgsafdeling har du altid mulighed for at se og prøve et bredt udvalg af de eksklusive DS modeller - hvad enten det er en fabriksny eller en brugt DS du har i tankerne.


Og vi har altid både de nyeste modeller og en række klargjorte brugte biler på lager. Vores sælgere står til din rådighed og giver god information, vejledning og gerne en prøvetur, hvor du evt. kan prøve en DS fantastiske køreegenskaber ved at køre en tur igennem det meget smukke Frederiksdal.


Har du specielle ønsker om tilbehør eller ekstraudstyr, så spørg. Vi har alt, hvad der skal til for at give din bil det særpræg, du ønsker. Vi kan tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasing, der gør hverdagen efter bilkøbet tryg.DS Modeller:


DS3 Crossback

Se mere omkring DS3 Crossback
Se mere omkring DS7 Crossback


DS7 Crossback

Personale i DS salgsafdeling:

Rasmus Wernblad

Rasmus Wernblad

Driftschef  - Medindehaver

Telefon: 4595 0803

Skriv e-mail til Rasmus

Rasmus Hansen

Rasmus Hansen

Salgschef

Telefon: 4595 0804

Skriv e-mail til Rasmus

 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020