Eftermarked


DS eftermarked - Virum Auto A/S

Virumgårdsvej 4-6, 2830 Virum, Tlf: 4585 8866.Du og din bil er i trygge hænder, når du vælger Virum Auto A/S som dit DS-værksted. Hos Virum Auto A/S deltager vores mekanikere og pladesmede løbende i kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret med de rette reparationsmetoder og lynhurtigt kan foretage fejlfinding og reparation.


Vi laver ikke noget uden din godkendelse = ingen ubehagelige overraskelser.


Når du bestiller tid til service-eftersyn eller en reparation på vores værksted, så kender du altid prisen, inden vi går i gang. Dukker der andre reparationer op i mellemtiden, så kontakter vi dig og tager en dialog om en evt. reparation, inden vi laver mere på din bil. Du kender altid prisen på forhånd, så du ved, hvad du tager stilling til – så slipper du for ubehagelige overraskelser når bilen skal hentes og regningen betales.


Er det kun mindre “indgreb” der skal laves på værkstedet, er du selvfølgelig velkommen til at blive og vente hos os. Vi har flere forskellige områder, hvor man kan nyde en kop kaffe, læse i noget af det læsestof vi har liggende, se tv eller hoppe på vores netværk og bruge din computer eller ipad til at arbejde eller lign. Vi har kaffe og te til fri afbenyttelse.


Kontakt eftermarked hos Virum Auto A/S - DS:

Karsten Thoms

DS Mekanisk Værksted

Karsten Thoms

Tlf: 4595 0811

Skriv e-mail til Karsten ThomsOle Pedersen

DS Skadescenter

Ole Pedersen

Tlf: 4595 0816

Skriv e-mail til Ole PedersenJan Andersen

DS Reservedele

Jan Andersen

Tlf: 4595 0808

Skriv e-mail til Jan Andersen 

Virum Auto A/S - DS & Citroën Virum

Virumgårdsvej 4-10

2830 Virum

Tlf: 4585 8866

Mail: info@virum.dsautomobiles.dk

 

All Rights Reserved © 2006-2020